KADROMUZ

Sadullah KOÇ - Müdür

1985 Konya/Akşehir doğumluyum. İlkokul ve ortaokulu Konya/Ereğli de, lise eğitimimi İvriz Anadolu Öğretmen lisesinde tamamladım. Ankara Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden 2009 yılında mezun oldum. 2012 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. 2009 yılında Kütahya/Tavşanlı Çukurköy İlkokuluna atandım. Kütahya Merkez Anasultan Anaokulu ve Adnan Menderes İlkokulunda çalıştıktan sonra 2011 yılında İzmir/ Bergama Gazi İlkokulunda görev yaptım. Kurucu ve vekaleten iki yıl süreyle Bergama Bağımsız Anaokulu müdürlük görevini yerine getirdim. ÖSYM´nin yaptığı sınava girerek, Bakanlığımızın yaptığı atamayla 01.10.2019 tarihinde Dikili Emine Münevver Denizolgun Anaokulu´na Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.